Одржан Новосадски ноћни базар

Image

Представљање носиоца ознаке Бренд Бачке на фестивалу је једна од активности пројекта Регионални бренд Бачке – Бренд Бачке 4 који реализује Регионална развојна агенција Бачка уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

Викенд који је иза нас био је динамичан. Носиоци ознаке Бренд Бачке су се представили на Новосадском ноћном базару одржаном 4. и 5. октобра на Рибљој пијаци у Новом Саду. Посетиоцима су на дохват руке били сви производи малих произвођаца из Бачке, од хране и пића, преко накита, до текстилних и вунених производа. Добитници ознаке у 2019. години имали су прилику да упознају постојеће носиоце, да се повезу са њима и да чују корисне савете и идеје за даље пословање.

Осим носиоца ознаке Бренд Бачке, Регионална развојна агенција Бачка обезбедила је учешће на базару и малим произвођачима са Косова и Метохије, како би подржала њихов пласман производа на тржиште целе Србије, а све у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Косова и Метохије, са којом РРА Бачка има меморандум о сарадњи.




Поделите

Корисни линкови