Одржан Инфо дан о омладинском предузетништву

Image

Регионална развојна агенција Бачка је одржала Инфо дан о омладинском предузетништву 28. октобра 2020. године путем ZOOM платформе.

На инфо дану су се присутнима представили Марина Панић и Дејан Тривуновић,носиоци ознаке Бренд Бачке, са примерима добре праксе презентујући свој предузетнички пут од самозапошљавања до данас.

Марина је представник предузећа Панићагро17 из Товаришева, које се бави производњом лешника и путера од лешника, док је Дејан Тривуновић оснивач предузећа "Beautiful day" производећи сирупе од биља.

Присутни су чули више о њиховом пословању, искуствима, препрекама на које су наилазили као и о подршци коју су добили од стране РРА Бачка.

Пројекат кроз који се реализовао Инфо дан носи назив "Оснаживање младих - Омладина и рурални развој Бачке", а финасиран је од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину АП Војводине.

Циљ пројекта је оснаживање и подизање свести младих кроз инфо дан и примере добре праксе привредника, значај руралног развоја и унапређење младих привредника из Бачке који носе ознаку Бренд Бачке.

На инфо дану су млади имали прилику да чују више о Развојној агенцији Бачка, као и о програмима подршке које спроводимо по Уредби са Развојном агенцијом Србије.

Пројекат се реализује до 20.децембра 2020. године, укупне вредности 400.000,00 динара.




Поделите

Корисни линкови