Одобрен пројекат Бренд Бачке 4!

Image

Пројекат Регионални бренд Бачке – Бренд Бачке 4 је нова фаза пројекта Регионални бренд Бачке који је подржан од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

Од 2015. године, у континуитету, Регионална развојна агенција Бачка имплементира пројекат Бренд Бачке у циљу промоције туристичких и привредних производа и услуга из руралних крајева Бачке. 

Кроз прву, другу и трећу фазу је 48 представника Бренда Бачке имало прилику да се представи на вишебројним манифестацијама које су одржане у Новом Саду, Бачкој Паланци и Сремским Карловцима. Сви производи и услуге се налазе на сајту www.brendbacke.rs  као и на друштвеним мрежама, фејсбук и инстаграм.

Такође, одржане су обуке корисницима на тему Маркетинг и брендирање као и на тему ИСО стандарди и други стандарди неопходни за пословање. У сврху повећања видљивости, креиран је промотивни видео.

 

У четвртој фази су дефинасана три циља:

1. Подизање видљивости роизвода и услуга носиоца Бренда Бачке на домаћем и иностраном тржишту
2. Повећање продаје и пласмана руралних туристичких и привредних производа/услуга
3. Унапређење капацитета – Бренд Бачке као пример добре праксе регионалног брендирања за произвођаче и пружаоце услуга са Косова и  Метохије

Укупна вредност пројекта је 1.000.000,00 динара од ког је 500.000,00 динара износ суфинансирања од стране Министарства, а период реализације је до 31.12.2019. године.

Више информација о пројекту и корисницима ознаке Бренд Бачке можете наћи на сајту www.brendbacke.rs




Поделите

Корисни линкови