НАЈАВЕ ОБУКА ЗА АВГУСТ

Image

Регионална развојна агенција Бачка ће у августу одржати две обуке.

 

1.Обука за почетнике у пословању – 24. и 25.8.2017. године

 

Место одржавања обуке – Нови Сад

Теме: Мотиви и особине предузетника; Анализа и вредновање пословне идеје; Правни основ пословања; Регистрација привредних субјеката; Порези и доприноси; Бизнис план – практичан део.

Обука је намењена свим незапосленим лицима као и физичким лицима која желе да добију више информација о могућностима везаним за покретање сопственог посла.

Бенефити обуке: сертификат који добијате по завршетку обуке један је од услова за конкурисање за бесповратна средства код Националне службе за запошљавање. Такође, сертификат Вам даје предност при конкурисању за средства код Фонда за развој Републике Србије.

Обука ће се одржати наведеним данима са почетком у 10 часова у просторијама Регионалне развојне агенције Бачка на Булевару Михајла Пупина 20/II, Нови Сад.

Сви заинтересовани могу да се пријаве путем телефона на: 021/55-77-81 или путем електронске поште на: andrea.stijepic@rda-backa.rs

 

2.Преглед стандарда квалитета и заштите животне средине од значаја за пословање – 28. и 29.8.2017. године

 

Место одржавања обуке – Нови Сад

Теме: Упознавање ММСП са релевантним стандардима за системе менаџмента квалитета и заштите човекове околине, пружање прегледа релевантних стандарда (нпр. ISO9000, ISO14000, ISO22000, HACCP, EMAS, CE Mark итд.), разумевање и процена потреба ММСП за стандардима и упућивање на доступне програме подршке за увођење стандарда.

Обука је намењена свим ММСПП (микро, малим и средњим предузећима и предузетницима) и потенцијалним предузетницима.

Обука ће се одржати наведеним данима са почетком у 10 часова у просторијама Start it центра, Мирослава антића 2, Нови Сад.

Сви заинтересовани могу да се пријаве путем телефона на: 021/55-77-81 или путем електронске поште на: andrea.stijepic@rda-backa.rs
Поделите

Корисни линкови