Израђена брошура „Како до ИПАРД подстицаја – услови за конкурисање, процедуре и кораци“

Image

У оквиру пројекта „ИПАРД програм за одрживи локални и регионални развој – Међуинституционална сарадња као кључ развоја руралних средина у региону Бачка – Фаза 2“, који се спроводи у партнерству РРА Бачка и Развојне агенције Србије, израђена је брошура под називом „Како до ИПАРД подстицаја – услови за конкурисање, процедуре и кораци“.

Брошура је обухватила све важне критеријуме и принципе приликом конкурисања за средства из програма ИПАРД те омогућује на једноставан начин сагледавање свих релевантних аспеката потребних за успешно аплицирање на поменути програм.

Циљ брошуре јесте и да се унапреди сарадња јединица локалних самоуправа, Канцеларија за локални економски развој, локалних агенција и регионалних развојних агенција са пољопривредним произвођачима и другим учесницима у сектору пољопривреде и руралног развоја, обезбеђивањем и ширењем информација које су пољопривредницима важне и корисне у пословању.

Пројекат укупне вредности 1.455.720,00 РСД се спроводи на територији региона Бачке, у локланим самоуправама – оснивачима РРА Бачка, са основним циљем унапређења капацитета стејкхолдера на локалном нивоу за апсорбцију средстава из ИПАРД програма.




Поделите

Корисни линкови