Инфо дан о ЕУ програмима

Image

Пројекат „Подршка учествовању у ЕУ програмима“, који финансира Европска унија, у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и Регионалном развојном агенцијом Бачка организује Инфо дан о ЕУ програмима (HORIZON 2020, Creative Europe, Europe for Citizens, EaSI, REC, Third Health Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism, Erasmus+, Customs 2020, Fiscalis 2020).

Тим стручњака са искуством у аплицирању и имплементацији пројеката финансираних из ЕУ програма, одржаће презентације о могућностима аплицирања, о начинима за проналажење адекватних партнера, као и подобности за аплицирање са конкретним пројектом за циљани програм. Предавачи ће поделити и корисне линкове, као и изворе информисања за сваки програм.

Инфо дан намењен је представницима предузећа, агенција за регионални развој, пословних удружења и организација, локалних самоуправа, факултета, научних институција, невладиних организација и свима другима који су заинтересовани да аплицирају за учешће у неком ЕУ програму.

Инфо дан биће одржан у понедељак, 2. децембра 2019. у 10 сати, у просторијама Америчког кутка, Кеј жртава рације 2б у Новом Саду.

Уколико сте заинтересовани да присуствујете Инфо дану о ЕУ програмима, молим Вас да се пријавите до петка, 29. новембра 2019, на имејл a.sljivic@idi.ie. За све додатне информације, контакт особа је Александра Шљивић, коју можете контактирати на телефоне 011/334 21 08 и 061/605 95 54 или на наведени имејл.

Агенда Инфо дан о ЕУ програмима




Поделите

Корисни линкови