Дан добављача 2018 у Новом Саду

Image

Развојна Агенција Војводине – РАВ организује „Дан добављача 2018“ у Новом Саду. Догађај ће окупити домаће компаније, стране инвеститоре који послују на територији АП Војводине, као и стране компаније, из сектора пратеће аутомобилске индустрије, пластике, гуме, електро и металског сектора. Циљ „Дана добављача 2018“ је да повежемо домаће и стране привреднике, повећамо извозни потенцијал домаћих компанија и да их подстакнемо да уђу у добављачки ланац страних компанија које послују на територији АП Војводине и компанија које послују у иностранству.

Датум одржавања : уторак, 27.11.2018. године

Место одржавања : Мастер центар Нови Сад, Мастер центар

Котизација : Учешће је бесплатно

Рок за пријаву : уторак, 13.11.2018. године

Право на учешће на догађају имају САМО ПРОИЗВОДНЕ КОМПАНИЈЕ из горе поменутих сектора.

Догађај се састоји из Б2Б сесија, са паузама за освежење и ручак.

Очекујемо 200 + учесника и 100+ компанија из Србије, Аустрије, БиХ, Бугарске, Хрватске, Италије, Мађарске, Немачке, Румуније, Словачке, Словеније...итд Компаније које су прелиминарно већ потврдиле учешће на Б2Б састанцима : „FIAT“, „Witzenmann“, „Novares“, „Grindex“, „Bormax“, „ИДАС“, "Continental", „Aling – Conel“, „Dangel“...итд

На прошлогодишњем „Дану добављача 2017“ одржано је око 500 Б2Б састанака између представника 160 компанија из 10 сектора и 24 државе : Србије, Аустрије, Бугарске, Чешке, Данске, Француске, Хрватске, Италије, Македоније, Немачке, САД, Румуније, Словеније, Швајцарске, Шведске, Пољске, Русије, Кине, Словачке, Мађарске, Шпаније, Босне и Херцеговине, Турске и Велике Британије.

Више информација о Дану добављача 2017 можете видети на : Дан добављача 2017 Информације о програму, сатници, учесницима и регистрациони формулар, ће бити доступне на сајту Развојне aгенције Војводине Дан добављача 2018

Такође, у циљу ефикасне организације Б2Б састанака, списак учесника ће бити свакодневно ажуриран на сајту, почев од 13.11.2018. године.

У току Б2Б сесија, компаније ће имати могућност да одрже унапред заказане састанке са одабраним компанијама са листе учесника. Све пријављене компаније ће средином новембра месеца добити путем мејла бланко формулар где ће моћи да упишу максимално десет компанија са којима желе да имају Б2Б састанак.

Пријаву ваше компаније можете извршити на нашем сајту или путем формулара.

Попуњени формулар можете послати на zivko.planic@rav.org.rs 


Поделите

Корисни линкови