Odluka o dodeli bespovratnih sredstava po Javnom pozivu

Image

Regionalna razvojna agencija Bačka u saradnji sa Gradskom upravom za privredu objavljuje Odluku o dodeli bespovratnih sredstava za podršku razvoja mikro i malih preduzeća i preduzetnika na teritoriji Grada Novog Sada za 2020. godinu.

Cilj poziva je bio jačanje konkurentnosti, unapređenje poslovanja i internacionalizacije, kreiranje novih radnih mesta kroz investicije u opremu, rast prihoda, unapređenje tehnologije procesa proizvodnje kao i podsticanje zaštite životne sredine privrednih subjekata na teritoriji Grada Novog Sada


Pravo učešća na Javnom pozivu su imala mikro i mala preduzeća i preduzetnici, registrovani na teritoriji Grada Novog Sada najkasnije do 31. decembra 2018. godine.

Sredstva u ukupnom iznosu od 15.000.000,00 dinara su obezbeđena Ugovorom o godišnjoj članarini Regionalne razvojne agencije Bačka doo Novi Sad i Grada Novog Sada broj 91/2020, odnosno broj 3-281/2020-2-II od 14.05.2020.godine, a namena i način dodele sredstava su definisani Sporazumom o međusobnim pravima i obavezama u vezi sa programom podrške mikro i malim preduzećima i preduzetnicima za 2020. godinu.

Odluka o dodeli bespovratnih sredstava




Share